2016. október 23., vasárnap

Új tag és egyéb mondandók

Üdvözlet a Blognépnek!


Az ősz dereka egy új tagot hozott közénk. Vele együtt már két számjegyű a kis társaságunk tagjainak száma. 

Fogadja taps és üdvözlet az ifjú költőpalántát, Sasfiókot. Most kezdte még csak bontogatni szárnyait, és remélem a Ti segítségetekkel kellő véleményt és támogatást kap majd a fejlődéshez. Ha valaki türelmetlen és kíváncsi a verseire, az facebookon megtalálja. A válogatott gyöngyszemeket pedig a Tollam nyomán a tinta szervírozza nektek. 



További mondandók:
         Néhányatokkal sikerült már megismerkednek, és örülnék neki ha a többiekkel is tudnék néhány szót váltani, eszmét cserélni. (Bartha Éva, Elena Diana Moon, Maleah Doreen, Réka Németh, Egy Lány Csak). Nem csak azok érdekelnek akik írói ambíciót dédelgetnek, hanem a többi kedves tagja is a Blognépemnek. Szeretettel várom leveleiteket a bloggal (mi tetszik, mi kéne, mi nem kéne), az írással (ha esetleg eddig nem mertetek írást küldeni, vagy el szeretnétek kezdeni írni), az olvasással (kitől szeretnétek még olvasni) és bármivel kapcsolatban. Az e-mail címem változatlan. 
        Továbbá szorgalmaznám, hogy legyetek kicsit aktívabbak vélemény nyilvánítás terén. Hisz, hogy fejlődjenek az írók, ha nem tudják, min kéne javítani? 

Legyünk egy egymást támogató, segítő, fejlesztő közösség!
Addig is, minden jót!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése