2016. június 22., szerda

Kedves erre tévedő!

Ez a blog még csak most született. Elég kezdetleges szegény. Most öltöztetem. De ha kedved tartja oszd meg velem valamelyik írásod.

Köszönöm :)

6 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon tetszik a blogod! Mivel te is nemrég kezdtél el ezen a fórumon írni, merem megkérdezni: hogy lehet elkészíteni a menüpontokat? A mobilos verziónál van a fejléc alatt egy főoldal menüpont, és mellette egy nyíl, amire rákattintva ki lehet választani a többi menüpontot. Te ezt, hogy tudtad elkészíteni?

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szia! Örülök hogy írtál! :)

  Nos. Bemész a bloggeredbe (ahol a bloghoz tartozó beállításokat tudod csinálni, statisztika, stb. található) és ott van olyan menüpont hogy "oldalak". Elkészíted a neked tetsző oldalt és elmented. Ezután a megnyitod a blogod (a "blog megtekintése" gombra kattintva). A megnyíló új lapon a blogod lesz látható, tervező módban. A főmenü mellett fogsz találni egy pici jelet (egy csavarkulcs és egy csavarhúzó keresztben), amire rákattintva felugrik egy oldal. Ott az általad elkészített oldalak listája jelenik meg. Ha kipipálod felkerül a menüsávba. Jobb oldalon még a sorrendjük is beállítható.

  Remélem sikerült kimerítően válaszolnom, de ha még kérdésed lenne nyugodtan szólj ^^

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Igazán nincs mit. Örülök, hogy segíthettem.

   Törlés