2017. január 2., hétfő

Újévi üdvözlégy

Üdvözlet a Blognépnek!


Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót, erre tévedőt, írót, tagot és egyéb létformát az 2017-es évben. Sok minden történt tavaly (olyan fura azt mondani, hogy "tavaly", tekintve, hogy pár napja volt), de foglalkozzunk inkább az idei esztendőre. Igyekszem több időt fordítani rátok, és a blogra, érdekes bejegyzéseket írni, színesebbé tenni a palettát, és egy-két újdonságot és szabályt létrehozni, bevezetni. Hogy ez a sok minden, amit felsoroltam, hogy s minként (mikor) fog a publikum elé tárulni, még nem tudom. DE!


Ebben a bejegyzésben leírom, milyen a blog összetétele, programja, célja. Hogy miért teszek ilyet, ha már mindenkinek a könyökén jön ki ez a sok maszlag? Azért, drága barátaim, mert idén szeretném facebookon és egyéb helyeken "hirdetni" az oldalt, mivel ha nagyobb a díszes társaság, akkor több írás kerülhet fel, több vélemény érkezhet, több ember tudja megosztani tudását, és ismeretségeket is tudtok kötni.  Remélem megértitek, és összejön, amit tervezek.


Mi a célja a blognak?
Terepet biztosítani az embereknek, kezdő vagy nem kezdő íróknak, költőknek és olvasóknak egyaránt, hogy megmutathassák másoknak alkotásaikat, olvashassanak, véleményt kaphassanak rá, fejlődhessenek,eszmét cserélhessenek. Persze ehhez aktív tagokra és jó bloggerre vagy szükség, és mindkettő még fejlesztésre szorul, tisztelet és köszönet a kivételeknek.

Mi található a blogon?
- Általatok és általam készített művek, amiket egy kis körítéssel és képekkel kiegészítve tálaltam nektek. Jelenleg két folytatásos regény fut az oldalon, valamint, van két novella, és számos vers.
- Egyéb bejegyzések a saját véleményemmel és gondolataimmal.
- Interjúk az itt alkotókkal.
- Lehetőség a jövőben alkotói versenyre.

Mi a blog "programja"?
Vannak úgynevezett állandó bejegyzések, amik egy adott napon kerülnek fel.
- Hétfő: rövid alkotások (pl. versek és kisebb terjedelmű novellák) napja, valamint saját bejegyzéseim változó témában
- Szerda: E. M. Miller regénye, a Szövetség, amely egy űrlényes, földi szervezetes fantáziatörténet
- Péntek: ezen a napon különböző infókat rakok fel, továbbá interjúkat is
- Vasárnap: Matthew M. D'Arc: Jeanne D'Arc nemzedéke című történelmi regény
A változás, csúszás, kimaradás, bővítés joga fenntartva.


Bármi észrevétel, óhaj, sóhaj, kívánság nyugodtan jöhet a kommentekhez. Az eddigi segítséget köszönöm mindenkinek, és ne aggódjatok, minden gondolatotokat feljegyeztem, hogy fejlődhessünk.


Kellemes új évet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése