2017. január 13., péntek

Új tagok és szabályok

Üdvözlet a Blognépnek!


Jó pár örömhír érkezett most múlt hétvégén és már alig vártam, hogy megosztassam veletek.

           Kezdjük talán az elején. Facebookos terjesztő tevékenységemnek köszönhetően magas számban látogatták az oldalt az elmúlt héten. És volt akiknek megakadt a szeme a blogon.   

          Nagy örömmel jelentem be a következő tagunkat, Mărcuțiu-Rácz Dórá-t! Fogadjuk sok szeretettel és remélem, hogy jól fogod érezni magad kicsiny, de már növekvő közösségünkben.
           Valamint, a blogon már ismert, Matthew M. D'Arc is a Blognép részévé avanzsálódott. 
          Továbbá a horizonton megjelent nem egy, hanem rögtön két ember, akik szívesen bemutatnák egy-egy alkotásukat. Pontosítás, levelezés még hátra van, de jó dolgok vannak kilátásban.   


Továbbá egy kis szabálykiegészítés szeretnék eszközölni, hogy minél élvezhetőbb, gördülékenyebb legyen a blog:
1. Aki szeretné, hogy az írásai megjelenjenek a blogon, legyen szíven tag válni. Ezt az írók érdekében kérem, hiszen a tagoknál ha a névre kattint valaki, meg fog jelenni egy külön oldal, amin csak az ő írásait és a vele készült interjút tartalmazó linkek lesznek. Így nektek is nekem is egyszerűbb lesz bárkit is megtalálni. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden tag író. 
2. Az írásokat word dokumentumba kérem emailben.  Ha ez nem jön össze, akkor az "Ide küld az irományt" menübe vagy emailben lehet továbbítani. Ha bármi probléma van ezzel kapcsolatban, nyugodtan jelezzétek. 
3. Helyesírásilag helyes műveket küldjetek. Ha sok a beküldött anyag vagy nagy terjedelmű, akkor macerás javítgatni még pluszban. Ha esetleg nem jó a helyesírás ellenőrzőtök, kérjetek meg valakit nézze át. Külön kérésre én is vállalom a javítást, de azért figyeljetek, amennyire csak tudtok. Én is megpróbálok, hogy a bejegyzésekben, se legyen hiba. Ha találtok, szóljatok. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése