2017. március 3., péntek

Program a láthatáron

Üdvözlet a Blognépnek!


Kellemes tavaszi napra ébredtünk. Nem tudom meddig fog tartani a jó idő, de kihasználom a hirtelen jött lágy szellőt és a D-vitamin forrást. Nagy sétát teszek a hétvégén, de előtte megörvendeztetlek titeket két hírrel. 





Az első, és régóta halogatott újdonság (kicsit sem paradoxon), hogy tizenötre bővült a Blognép csapata. Köszöntsük szeretettel Juditot! Érezd jól magad a szavak fergetegében, csábulj el a versek virágos rétjébe, novellák lágy dallama simogassa lelked és regények ropogása repessen szívedben.
Hihetetlen, hogy nyolc hónap alatt ennyien lettünk. Hálás vagyok a figyelmetekért és kitartásotokért.


Aki forgolódtatok mostanság a facebook berkeiben az lehet tudja, hogy mi közeledik. Akinek elkerülte volna a figyelmét, esetleg a szép időt nagyon helyesen a természetben töltötte, annak újdonság lesz, amit most írok. Az Imádom a könyveket nevezetű csoport egy találkozót rendez. Ez szól mind íróknak, mind bloggereknek, mind olvasóknak. Részletes információval nem szolgálhatok, de a linket itt hagyom nektek, hogy rá tudjatok pillantani. Érdekesnek ígérkezik számomra, hiszen sose voltam még összejövetelen. ( Ilyenen legalább is nem, hisz a Mondocon teljesen más tészta.) Remélem lesz köztetek olyan, aki el tud rá menni. Fővárosiak előnyben, ugyanis Budapesten lesz a MÜSZI-ben (Blaha Lujza tér.) Ha valaki úgy gondolja, elmegy rá, azt jelezze nekem, szívesen váltanék vele néhány szót, ugyanis én is ott leszek Emilly Palton társaságában. A egész időpontja március 18. (szombat) 15:00 - 18:00.



Ennyi lett volna mára.
További kellemes tavaszt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése